2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

Tuileries Garden




Laba laba! Vėl apie Paryžių:))) Kas lankysite Paryžių, tikrai neaplenksite Jardin des Tuileries (Tuileries Gaden). Sakoma ,kad tai viena romantiškiausių šio miesto vietų! Ir randasi prie pat Luvro, todėl tikrai nepasiklysite. 









Kalbant apie istoriją, tai ji yra labai ilga :) Sodus įkūrė Catherine de Medicis 1564metais! Iš pradžių sodai buvo uždari ir tik po Prancūzijos revoliucijos jie tapo prieinami kiekvienam . Tai vieta ,kur žmonės ateina atsipalaiduoti, gerai prakeisti laiką. 





Einant takais takeliais, kvapai gundo sustoti ir paragauti blynelių su šokoladu! Taip pat galima atsipalaiduoti prisėdus prie prūdo ar fontano ir pamaitinti antis. 
Būtent taip ir padarėme :)

 Daug labai ir nepripasakosi, reikia pačiam viską pamatyti ir pajausti :)

                         


The Tuileries Garden (FrenchJardin des Tuileries) is a public garden located between the Louvre Museum and the Place de la Concorde in the 1st arrondissement of Paris. Created by Catherine de Medicis as the garden of the Tuileries Palace in 1564, it was first opened to the public in 1667, and became a public park after the French Revolution. In the 19th and 20th century, it was the place where Parisians celebrated, met, promenaded, and relaxed.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą